BAMBOE VLOEREN

BAMBOE VLOEREN


MOSO, vernoemd naar de belangrijkste snelgroeiende reuzenbamboesoort in China, de 'Mao Zhu', heeft zich door haar focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid kunnen ontwikkelen tot de Europese marktleider in bamboe producten voor binnen en buiten.


Bamboe is een van de snelst groeiende hernieuwbare grondstoffen ter wereld en neemt in grote hoeveelheden CO2 op tijdens de groei. MOSO ziet in bamboe dé oplossing om ontbossing van tropische regenwouden tegen te gaan.


Met bewezen duurzame bamboe producten biedt MOSO een natuurlijk, snelgroeiend alternatief voor vloeren en terrasplanken. De Moso bamboe vloeren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gebruik, veiligheid en hardheid.


MOSO biedt een enorme variëteit aan bamboevloeren, verdeeld over vijf collecties, waarmee er een bamboe oplossing is voor iedereen.


De Dynamic Collectie is vooral geschikt voor toepassingen als bamboe parket in woningen of kleinschalig commercieel gebruik.  De collectie bevat een grote verscheidenheid aan afmetingen, lijnpatronen, kleuren en afwerkingen, passend bij de laatste woontrends.


De Eternal Collectie biedt de sterkste bamboevloeren, geschikt voor toepassingen met de allerhoogste eisen zoals de projectmarkt. Deze vloeren zijn zó sterk dat ze zonder problemen kunnen worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes, zoals bijvoorbeeld publieke gebouwen, kantoren en restaurants.


De Grand Collectie biedt bamboe vloerdelen die extra lang en breed zijn voor een ruimtelijke en exclusieve uitstraling.


De UltraDensity collectie is een duurzame en ecologische oplossing voor intensief gebruikte vloeren voor binnen- en buitentoepassingen.


De Bamboo X-treme biedt met bamboe terrasdelen en vlonderplanken een ecologuisch, duurzaam en stabiel alternatief voor steeds schaarser wordend tropisch hardhout voor buitentoepassingen.


De producten van MOSO zijn FSC en LEED gecertificeerd.


Foto's : Moso

Klimaattuin

ecologisch ontwerp- en adviesbureau

Genendries 32, B-3770 Riemst

info@klimaattuin.be

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved

Privacyverklaring