BEDRIJF

WIJ WERKEN AAN EEN

BETER KLIMAAT

MISSIE


De relatie tussen mens, natuur, milieu en omgeving dient in balans te zijn. Zowel u en uw gezin, als de planten en dieren om ons heen, moeten zich goed voelen in onze leefomgeving.


Onze missie is om uw tuin en woning stijlvol in te richten en zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw omgeving.


Wij streven ernaar om in onze diensten en producten zo duurzaam mogelijk te zijn. Vernieuwend, ecologisch verantwoord en economisch efficiënt. Wij zijn van mening dat wij op deze manier onze klanten kwalitatief goede diensten en producten kunnen aanbieden.


Er is een toenemende vraag naar ecologische tuinen en gezonde woningen. Hierop spelen wij in door ecologische tuinen te ontwerpen en ecologisch bouwmaterialen en producten voor de afwerking van uw interieur en exterieur aan te bieden.

VISIE


De kracht van Klimaattuin zit in de positieve samenwerking tussen de klant en de zaakvoerder. Ideeën groeien en worden beter door samen na te denken over goede concepten. Dit leidt tot keuzes die passen bij uzelf en bij uw leefomgeving.


Wij hebben een gedegen kennis op vlak van tuinarchitectuur, ecologie en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de diensten en producten die wij aanbieden bij de besten op de markt zijn. Origineel, en steeds vertrekkend vanuit een ecologische basis.


Om onze missie te realiseren verdiepen en verbreden wij onze werking door aandacht te schenken aan kwaliteit, groei, transitie, innovatie en samenwerking.


Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende diensten, milieuverantwoorde producten en duurzame technieken.

Genendries 32 B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved