CEMENTTEGELS

CEMENTTEGELS


Cementtegels of patroontegels zijn tegels die hun oorsprong in Engeland en Belgiƫ kennen. De productie van cementtegels vereist nauwelijks energie. Maar daar het vervaardigen van cementtegels ambachtelijk en arbeidsintensief is, verhuizde de productie van cementtegels na de Tweede Wereldoorlog naar fabrieken in Noord-Afrika, Zuid-Amerika en Aziƫ.


Onze leverancier  De Tegel bv werkt samen met enkele fabrieken in het buitenland waar de productie gebeurt in sociaal gecontroleerde omstandigheden.


Klimaattuin heeft een groot assortiment cementtegels in diverse kleuren en patronen met bijpassende hoeken, lijnen en plinten. Onze cementtegels zijn verkrijgbaar in de formaten 20x20 cm en 14x14 cm en in diktes van 1,2 en 1,6 cm. Ook speciale vormen zolas hexagonale en fisch scale cemettegels kan u bij Klimaattuin kopen.


Bij ons zijn nu ook de PIP Tiles verkrijgbaar. De unieke collectie cementtegels van Pip Studio.


Wilt u uw eigen cementtegelvloer ontwerpen?  Maak dan een afspraak en kom langs in onze ecowinkel. Dan ontwerpen wij samen met u uw eigen patroontegel.


Stalen van onze cementtegels kan u op afspraak komen bekijken in onze ecowinkel. De levertermijn van cementtegels die bij onze leverancier in voorraad zijn, bedraagt 1 tot 2 weken. Voor tegels die we speciaal voor u laten maken is de wachttijd gemiddeld 16 weken.


Maar laat u die termijn niet afschrikken, u krijgt dan wel uw persoonlijke droomvloer in ruil.


Foto's : De Tegel bv

Klimaattuin

ecologisch ontwerp- en adviesbureau

Genendries 32, B-3770 Riemst

info@klimaattuin.be

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved

Privacyverklaring