GROENADVIES

DUURZAAM

GROENADVIES

LID VAN VELT?

VRAAG UW KORTING

 

VELT-leden krijgen bij Klimaattuin 5% korting op een duurzaam groenadvies of een tuinbeheerplan.


Toon uw lidkaart vóór uw aankoop!

''Een handig tuinbeheerplan met de werkzaamheden over 12 maanden gespreid''


- Monique Jans -

BOUWSTENEN VOOR

DUURZAAM GROEN


Een tuin bestaat uit volumes, lijnen, punten en vlakken. Deze groenvormen zijn de bouwstenen van een tuin. Ontdek hier de verschillende bouwstenen van een ecologische en natuurvriendelijk tuin, aangepast aan het klimaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een duurzaam groenadvies of een tuinbeheerplan op maat van uw tuin.


Wij vertrekken steeds vanuit de relatie mens, natuur, milieu en omgeving. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en geven een onderhoudsvriendelijk en afvalarm advies. Groenafval wordt beperkt en duurzame materialen krijgen de voorkeur.


Naast de mens vormt de natuur een belangrijke rol in onze adviezen. Wij dragen zorg voor het milieu. Bestrijdingsmiddelen en kunstmest komen niet aan bod in onze adviezen. Wij stellen steeds gezonde alternatieven voor.


Uw tuin vormt een belangrijke schakel met de omgeving. Of u nu in een landelijke of stedelijke gebied woont. Steeds creëren wij een link tussen uw tuin en de omgeving zodat uw tuin deel uitmaakt van een landschap waarin fauna en flora alle kansen verdienen.

Klimaattuin

ecologisch ontwerp- en adviesbureau

Genendries 32, B-3770 Riemst

info@klimaattuin.be

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved

Privacyverklaring