KRIJTVERF EN KALKWAS

KRIJTVERF EN KALKWAS


Bij Klimaattuin kan u de ecologische krijtverf en colourwax van Amazona kopen. U vindt hier een mooi overzicht van de kleuren. U kan de Amazona krijtverf en colourwax op afspraak komen bekijken en kopen in onze ecowinkel.


Krijtverf is een egaal dekkende verf op basis van water. Met krijtverf bekom je een prachtig mat effect, diepe kleuren en een prima dekkend vermogen. De verf is ideaal om te gebruiken op muren, meubels en accesoires.


De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op meubels, accesoires en muren.

Doordat de kwaststrepen wat meer zichtbaar zijn, creƫer je een prachtige authentieke uitstraling.


Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kan u met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.


Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en volledig biologisch afbreekbaar. We beschikken over 28 kleuren krijtverf, 10 kleuren colourwax, een kalkwas, een boenwas, een vernis en een Ecofinisch.


Foto's en video's: Amazona

Klimaattuin

ecologisch ontwerp- en adviesbureau

Genendries 32, B-3770 Riemst

info@klimaattuin.be

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved

Privacyverklaring